Bence Anyu utazik 4. nap /2

img_1716.JPGReggel hullafáradtan mentek a fiatalok dolgozni, így kaptak gyümölcssalátát, üzivel - ne jöjjenek utánunk....

Elrendeztük magunkat, majd 11h körül beindultunk a városba. Gyalogos, útmenti séta mellett döntöttünk, melyet 45 perces szintidővel teljesítettünk, gyors, kilépett tempóban. Szép nagyon az út is, erdőimádók kedvéért említem fák között mentünk.

Olyan tudatosan koncentráltunk az útra, hogy csak a városba érve jöttünk rá, egyikünk sem emlékszik merre is mentünk előző napok valamelyikén taxival. Sebaj előre lódultam, mentünk tovább, szapora léptekkel. Plusz fél óra gyorsan, gyorsan. Főleg azért, mert már 20 perce szakadt, és jól eláztunk már.
Persze a nőket mi is igazíthatná jobban útba, mint egy nagy-nagy túrabolt outlet. Azonnal menedéknek néztük, és több liter vizet magunkon bevíve beöntöttük a boltba. Errefelé a túrázóknak minden megbocsáttatik, ha gondban vannak, így élhettünk még.

Most, hogy újra tudtuk kalibrálni agyamat, megláttuk, hogy pont jó helyen vagyunk, irány a sétálóutca. Ebben az esetben vásárló utca.

Persze az utca első állomása a hamburgeres kocsma-étterem.  Hatalmas ebéd, száradás.

Anyák álma!! Gyermekek nélküli tobzódás, nyugiban nézelődés. Vásárlás.
Skót dudás fiatal zenész, napsütéses napozás (5percre).
Egy jó kis pink kabátka beugrott a táskámba. Nagyon tutika.

Mivel nem volt, aki tiltakozzon, mindenki kapott valamit. Sálat, zoknikat, csokikat...

Hazafelé taxivsl jöttünk, nehogy gyalogolni krlljen feldelé. Ezért meglepett minket a látvány, végig lejtett az út, délelőtt jöttünk emelkedőn.
No problemo, megérkeztünk, bár vasárnap lévén feláron...:(

Az utat kipihenvén mialatt a gyerekek filmet néztek, mi pihiztünk, majd Karib tengeri képnézegetés , mesélés jött. Megtudtunk olyan eddig homály fedte dolgokat, mint:
3 napos napszúrás
a fejben landoló matchete "kis" sebe mégiscsak maradandó lett, elcás komoly betegség, sorozatos herpeszek, stb....

A bemutató végére kidőltem, kidőltünk.
Mély alvás következett, hajnali 1 óráig - amikor is SÖTÉTBEN felébredtem.

Miért? Majd olvass tovább....